14/5/13

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΕΜΠΡΟΣ μ' εσένα, για την Κέρκυρα
Δημοτική Παράταξη Δήμου Κέρκυρας
επικεφαλής: Γιώργος Ραιδεστινός, Δημοτικός Σύμβουλος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κέρκυρα, 12/11/2012
 
Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ

Η ψήφιση των βάρβαρων οικονομικών μέτρων από την τρικομματική συγκυβέρνηση, εκτός από τη συνολική εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας, θέτει και ένα οριστικό τέλος, στο πρωταρχικό της κύτταρο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αφού προηγήθηκε η δραματική μείωση των οικονομικών πόρων, αλλά και η έντεχνη απαξίωση του κοινωνικού ρόλου της Αυτοδιοίκησης, σειρά πλέον παίρνουν οι εργαζόμενοί της, με τις χιλιάδες απολύσεις και μετατάξεις, που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια, στην πλήρη κατάρρευση του θεσμού.

Η παράταξη «Εμπρός με εσένα για την Κέρκυρα», συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διότι πιστεύει, πως η αποδυνάμωση του θεσμού από το προσωπικό του, αποτελεί ουσιαστικό προάγγελο ιδιωτικοποιήσεων σε βασικούς τομείς κοινωνικής προσφοράς, που θα συνοδευτούν από μεταφορά του κόστους, στις πλάτες της σκληρά δοκιμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας. Πιστεύει δε, πως είναι πρωταρχικό χρέος του Δήμου Κέρκυρας, καθώς και όλων των Δήμων, να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των εργαζομένων τους, αντιστεκόμενοι στη βάρβαρη επίθεση που υφίσταται η κοινωνία, από τον πολιτική της υποτέλειας της τρικομματικής συγκυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου