21/2/14

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

ΕΜΠΡΟΣ μ' εσένα, για την Κέρκυρα
Δημοτική Παράταξη Δήμου Κέρκυρας
Κέρκυρα, 20/2/2014

Στον άρμα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών επιχειρεί να δέσει το μεγάλο πρόβλημα της έναρξης λειτουργίας του αποχετευτικού της Λευκίμμης η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

Το αποχετευτικό της Λευκίμμης έχει περάσει από σαράντα κύματα. Οι κάτοικοι έχουν παρακολουθήσει δεκάδες εξαγγελίες, υποσχέσεις, εγκαίνια και πολλά χρήματα να ξοδεύονται. Είναι ένα έργο που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από καιρό, περιλαμβάνοντας φυσικά τον Κάβο και δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους να συνδεθούν.

Δεν απάντησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ με σαφήνεια στα μεγάλα ερωτήματα που του θέσαμε. Γιατί κοστολογεί σε περίοδο  κρίσης με τιμές που είχαν οριστεί πολλά χρόνια πριν. Πώς θα αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης παρόδιου δικτύου, γεγονός που κάνει υπερβολικά δαπανηρή της σύνδεση εκατοντάδων δημοτών. Πώς θα αντιμετωπιστεί από τις υπηρεσίες του Δήμου το θέμα των τοπογραφικών των προϋφισταμένων του 1955 κτιρίων που εκτινάσει το κόστος στα ύψη. Πώς θα αποκατασταθούν οι βλάβες στο δίκτυο απόληξης του βιολογικού στη θάλασσα. Ποιος σχεδιασμός και μελέτη υπάρχει για την ένταξη του Κάβου στο δίκτυο.

Το πιο σημαντικό: Πότε εκτιμά η ΔΕΥΑΚ ότι θα λειτουργήσει ο βιολογικός;

Η Δημοτική παράταξη «ΕΜΠΡΟΣ μ΄εσένα για την Κέρκυρα» παρακολουθεί συνεχώς το θέμα και κάνει προτάσεις. Ο βιολογικός της Λευκίμμης πρέπει άμεσα και σωστά να λειτουργήσει. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το κάνει ακόμα μια φορά προεκλογικό πυροτέχνημα που θα σβήσει με τη συντριπτική ήττα που θα δεχθεί στις επόμενες εκλογές η δημοτική παράταξη που διοικεί το Δήμο.

Για τη Δημοτική Παράταξη
Γιώργος Ραιδεστινός, Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου